Alles rond het thema uitvaart in Zoetermeer

Wat kost een uitvaart in Zoetermeer

De kosten van de uitvaart hangen deels af van de keuzes die worden gemaakt als het gaat om bijvoorbeeld de kist, het vervoer, begraven of cremeren, wel of geen opbaring, een condoleance met uitgebreid eten en drinken of alleen een koffietafel. Naast dit soort keuzes bepaalt ook de keuze van de uitvaartondernemer voor een belangrijk deel wat de kosten zullen zijn.

Wil je een uitvaart regelen of meer informatie? Bel dan met Top Uitvaarten op nummer: 088 - 605 1206

Elke uitvaartondernemer mag zijn eigen tarieven bepalen. De grote en traditionele uitvaartbedrijven hanteren veel hogere tarieven dan de wat nieuwere uitvaartbedrijven die tegenwoordig een steeds groter deel van alle uitvaarten in Nederland verzorgen. De traditionele uitvaartbedrijven zijn uit het verleden gewend dat er niet gepraat wordt over tarieven. Vraag een grote uitvaartonderneming of uitvaartverzekeraar wat een uitvaart gemiddeld kost en ze zullen een bedrag van ruim 7.000 euro noemen. Deze bedrijven moeten de kosten ook wel hooghouden omdat ze allemaal beschikken over eigen gebouwen en een groot rouwpark.

De modernere uitvaartbedrijven werken vaak samen met elkaar. Op die manier kunnen ze materialen, ervaringen en diensten met elkaar delen. Daardoor bieden ze een zeer hoge kwaliteit van dienstverlenging tegen een veel goedkoper tarief. Zo kost de uitvaart waar de grote uitvaartbedrijven 7.000 euro voor vragen bij Topuitvaarten 3.195 euro. Het is dus zeker verstandig om goed te kijken welke uitvaartondernemer je vraagt om de uitvaart te verzorgen.

Uitvaart kosten calculator

Je kan een goed inzicht krijgen in wat een uitvaart gemiddeld kost door gebruik te maken van de kostencalculator van Uitvaart.nl. Daar kan je al je wensen invullen en zie je direct wat het kost. Op die manier kan je ook keuzes maken die passen bij het beschikbare budget.

Overlijden in regio Zoetermeer melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206