menu

Created with Snap

Dag en nacht bereikbaar via:
079 - 82 00 381

Hieronder vindt u een aantal pakketten om u een idee te geven van onze tarieven. U kunt natuurlijk altijd zaken toevoegen of weglaten, en ontvangt altijd eerst een exacte, passende en vrijblijvende prijsopgave.

Stille Crematie

Basiscrematie zonder aanwezigheid van familie. Telefonisch bespreken. Vervoer, verzorging en formaliteiten inclusief

Onze prijs € 1895,- Bekijk dit pakket

Stille Crematie met kort Afscheid

Compleet verzorgde stille crematie met een kort afscheid in ons dienstencentrum voor maximaal 12 personen. Crematorium van onze keuze.

Onze prijs € 2695,- Bekijk dit pakket

Crematie Uitgebreid

Complete uitvaart in de Meerbloemhof met dienst in de aula, Condoleancebijeenkomst en persoonlijke begeleiding door onze uitvaartleider.

Onze prijs € 4820,- Bekijk dit pakket

Crematie Exclusief

Complete uitvaart in de Meerbloemhof met (lange) dienst in de aula, condoleancebijeenkomst, persoonlijke begeleiding, rouwkaarten en koffie.

Onze prijs € 5945,- Bekijk dit pakket

Begrafenis Basis

Begrafenis in de Meerbloemhof zonder aanwezigheid van familie. Telefonisch bespreken. Vervoer, verzorging, algemeen graf en formaliteiten inclusief.

Onze prijs € 5195,- Bekijk dit pakket

Begrafenis Uitgebreid

Complete uitvaart in de Meerbloemhof met dienst in de aula, Condoleancebijeenkomst, persoonlijke begeleiding en een algemeen graf.

Onze prijs € 6240,- Bekijk dit pakket

Begrafenis Exclusief

Complete uitvaart in de Meerbloemhof met dienst in de aula, Condoleancebijeenkomst, persoonlijke begeleiding en een particulier graf.

Onze prijs € 7265,- Bekijk dit pakket